Hari Mata Hari

Nakon dugo godina, napokon spektakl u Osijeku za Valentinovo – Hari Mata Hari
 Hari Varešanović – Hari Mata Hari  je  zasigurno jedan od najznačajnijih sarajevskih kantautora sa bezbroj hitova iz bogate glazbene karijere. Estradnu karijeru započeo je krajem 1970-ih u sarajevskoj grupi Ambasadori, a sredinom 1980-ih osniva grupu Hari Mata Hari i do danas izdaje 11 albuma, 2 live albuma i 10 kompilacijskih albuma.Pjevač kojeg vole sve generacije a koncert za Valentinovo je jedan  izuzetan glazbeni doživljaj  uz brojne ljubavne pjesme kao što su: Javi se, Sedamnaest ti je godina, Volio bih da te nevolim, Svi moji drumovi, Strah me da te volim,  Prsten i zlatni lanac, Otkud ti ko’ sudbina,  Baš ti lijepo stoje suze,  Kao domine,  Što je bilo, bilo je,  Ružmarin,  Zar je to još od nas ostalo, Lejla, Azra, Nemogu ti reći što je ljubav… i dr. U njegovoj glazbenoj karijeri jedan od značajnijih datuma je  Eurosong 2006 u Ateni, gdje je s pjesmom Lejla izborio izvrsno 3. mjesto.Posljednji album ”Sreća” izdaje 2009  (Azra, Nemogu ti reći što je tuga…) te nakon izuzetno dobrih glazbenih kritika isti  zauzima visoka mjesta na svim top-listama. Za duet sa Ninom Badrić – ”Nemogu ti reći što je tuga” dobio je Grand prix HRF 2009 za najizvođeniju pjesmu na hrvatskim radio postajama.Hari je izvođač  koji puni sve koncertne prostore, kako koncertne dvorane i arene tako i stadione.
10.08.2009. održava koncertni spektakl u Sarajevu na stadionu Koševo pred više od 50 tisuća poklonika njegove glazbe, kojim je otvorena turneja na kojoj predstavlja novi album ”Sreća”.  U studenom 2009 u Beogradu je zaredom u četiri dana rasprodao četiri koncerta (Sava centar) a ulaznice za prvi koncert su planule isti dan kad je krenula prodaja.

Na koncerte po Hrvatskoj kreće upravo iz Osijeka te se s pravom može reći ”Ljubav kreće iz Osijeka”  Zasigurno je da će svi oni koji dođu na koncert biti sudionici jednog velikog glazbenog spektakla.
Ulaznice za koncert ”Valentinovo u Osijeku” prodavati će se u u svim gradovima Slavonije i Baranje,  preko sustava Eventim, u uredima Turističkih zajednica s područja Osječko-baranjske županije,  u Video Cross-u i dr. (detaljan spisak prodajnih mjesta po gradovima biti će na promiđbenom materijalu i najavljivan putem medija)

Prodaja promotivnih ulaznica započinje s 14.01.2010. po cijeni od 80,00 kn za prvih 1.000 ulaznica. Nadalje je cijena 100,00 kn a na sam dan koncerta 120,00 kn.

Koncertna Agencija Golf

Galerije fotografija: