Jelena Rozga

Jelena Rozga u Osijeku 2011.

Galerija 031:Jelena Rozga
[Foto: Daniel Antunović, Tomislav Šilovinac][23.05.2011. Dvorište Vege]
Najava 031:Jelena Rozga u Osijeku


[21.06.2011.]Organizatori su nam otkrili i goste Jeleninog koncerta. Naime, pod vedrim nebom osječke Tvrđe uz Rozgu će zapjevati proslavljena grupaCrvena Jabukai miljenici slavonske publike, grupaPrva Liga.

Nažalost, zbog tehničkih razloga grupa Crvena Jabukaneće biti u mogućnostigostovati na koncertu Jelene Rozge u Osijeku.

Umjesto njih gostovati ćeNeno Belan & Fiumensi.

Ulaznice za osječki koncert još uvijek možete pronaći na svim prodajnim mjestima a na dan koncerta i na blagajni kluba Vega od 17h.


[02.06.2011.]Za koncertJelene Rozge, koji će se uOsijekuodržati23. lipnja 2011., Tvrđa – dvorišteex kluba Vegaod 21 h, prodaja ulaznica kreće u sljedećim terminima:
1.Osijek- (prodajna mjesta navedena na plakatu) danas -2. lipanj 2011.
2.Vinkovci, Vukovar, Đakovo, Beli Manastir, Valpovo, Našice, Donji Miholjac, Slavonski Brod(prodajna mjesta navedena na plakatu) sutra -3. lipanj 2011.

Cijena ulaznice je80,00 kn.


Koncert ”Jelena Rozga i prijatelji – Osijeku s ljubavlju” će se održati u osječkoj Tvrđi, udvorištu ex kluba Vega, 23. lipnja 2011. (četvrtak) s početkom u21h. Ulaznice po cijeni 80,00kn se mogu kupiti na prodajnim mjestima u Osijeku i gradovima regije (mjesta su navedena u nastavku teksta).

Jelena Rozga, hrvatska pop pjevačica, rođena u Splitu. Još kao dijete pokazala je zanimanje za ples i glazbu. Imala je uspješnu karijeru balerine i svoje zavidno umijeće pokazala je nastupom u Labuđem jezeru, Trnoružici…

No, jaka želja za pjevanjem potisnula je balet u drugi plan. Jeleni se ispunila jedna od najvećih želja – postala je pjevačica grupeMagazini život joj se promijenio iz korijena.

Kao pjevačica Magazina doživjela je veliku popularnost, a nastupom na Dori 2006. godine najavljuje solo karijeru s pjesmama “Oprosti mala” i “Ne zovi me Marija” koje ubrzo postaju veliki hitovi i najavljuju uspješnu solo karijeru sjajnog vokala koji osvaja na prvo slušanje. Svoj uspjeh potvrđuje 2007. godine na Splitskom festivalu gde osvaja Grand prix sa pjesmom “Gospe moja”. Pjesma “Daj sta das” proglašena je najslušanijom pjesmom 2008. na tom istom renomiranom festivalu. Jelena postaje kraljica Prokurativa osvojivši po treći put za redom nagradu za najslušaniju pjesmu tijekom 2009., ovog puta pjesmom “Rodit ću ti kćer i sina”.

Na novom albumu se nalaze sve gore navedene pjesme, kao i duet s Klapom Iskon “Ostavit ću svitlo”, koja je izašla pred Božić 2009. koja se također visoko kotirala na top ljestvicama. Duet sa željkom Samardžićem “Ima nade” je proglašen mega hitom i prije nego je izašao.

Na Splitskom festivalu 2010. Jelena nam pjevaBižuterijui postaje do sada najslušanija pjesma i najveći hit ljeta, pa tako i ne čudi Jelenin izbor da se njen drugi album zove “Bižuterija”. U listopadu 2010. Jelena započinje veliku turneju “Bižuterija” i to veoma uspješno koncertom u zadarskom Višnjiku. Nakon toga rasprodaje arenu Spaladium u Splitu kao i Cibonu u Zagrebu. Nakon ova dva rasprodana koncerta brojni ljubitelji njenih hitova moći ce uživati u ovom glazbenom događaju i u Osijeku.